holland communication group - investeren obligaties

INVESTEREN IN EEN ROBUUSTE 

FONDSSTRUCTUUR

En ontvang tot 8,25% rendement

op groei-obligaties

holland communication group check wit

Looptijd obligaties is 3 tot 7 jaar

holland communication group check wit

7% tot 8,25% rente op jaarbasis

holland communication group check wit

Inschrijven is al mogelijk vanaf € 20.000

NU TIJDELIJK:

holland communication group check wit

Neem binnen 7 dagen na uw aanvraag deel en ontvang 2% korting op uw inschrijving. U bent tevens vrijgesteld van emissiekosten.

Tussentijdse aflossing van obligatiehouders

holland communication group check wit

Tot 200% gedekte obligatielening

Eerste pandrecht op alle aandelen

holland communication group check wit

Hierdoor een sterke positie van de obligatiehouders.

GEEN BANK

FINANCIERING

1e

PANDRECHT

Obligatiehouders ontvangen het 1e pandrecht als zekerheid. 

EIGEN

VERMOGEN

HCG Obligaties zijn preferent op alle aandeelhouders.

Holland Communication Group (HCG) investeert in ondernemingen die actief zijn in de informatie- en communicatiesector. Hierbij kan gedacht worden aan ondernemingen die in subsectoren toonaangevend zijn zoals Internet Marketing, Artificial Intelligence, Online Services, Interactive Media en Big Data.

ONDERNEMINGEN

De groei-obligaties van de HCG zijn gefocust op het uitkeren van een vaste rente en worden binnen een termijn van 2 tot 7 jaar afgelost. Doordat de bank is uitgesloten kan HCG bovendien op defensieve wijze de positie van zijn obligatiehouders versterken.

ZEKERHEID & RENDEMENT

HOE KAN IK INSCHRIJVEN?

Gebruik onderstaande knop om via de website in te schrijven.

Vul het inschrijfformulier volledig in en geef aan in welke obligaties je interesse hebt.

STAP 1

Je ontvangt een E-mail met de overeenkomst. Deze hoeft alleen nog digitaal te worden ondertekend.

STAP 2

OF BEL 085-1304718

PARTICIPEER IN TOP OBLIGATIES

in de Nederlandse informatie- en communicatiesector. Onze obligaties zijn gefocust op het uitkeren van een vaste rente en worden binnen een termijn van 2 tot 7 jaar afgelost. Doordat de bank is uitgesloten beoogt Holland Communication Group de positie van de obligatiehouders te versterken. Dit maakt HCG-equity tot een unieke propositie, welke gekenmerkt wordt door rendement, zekerheid en know-how!

INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over onze Groei-Obligaties en hoe je hiermee tot 8,25% rendement kunt ontvangen?


In ons uitgebreide fondsdocument wordt uitgelegd wat de zekerheden zijn als obligatiehouder en ook wat de criteria zijn van ondernemingen waarin wordt geïnvesteerd. 


Direct inschijven? Dat kan natuurlijk ook!

Beleggen in obligaties brengt risico's met zich mee, zoals o.a. inkomsten risico door tegenvallend bedrijfsresultaat deelnemingen van de investeringsvennootschap. Ook is het niet altijd mogelijk voldoende deelneming of bijtijds in te kopen door de investeringsvennootschap. Deze risico’s kunnen leiden tot een lager of negatief rendement. Lees het fonds document zorgvuldig alvorens u besluit te investeren. Voor deze belegging is een volledige informatie memorandum opgesteld, klik hier. Voor een volledig overzicht van de risico’s, zie het informatie memorandum. De rendementen betreffen prognoses op basis van ervaringscijfers van de beheerder en vergelijkbare fondsen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

DISCLAIMER

POST ADRES

Holland Communication Group

Postbus 8511

1114 AN AMSTERDAM


BEZOEK ADRES 

Holland Communication Group

Raamgracht 6

1011 KK Amsterdam


Telefoonnummer: 085-1304718

Website: www.hcg-equity.nl

 info@hcg-equity.nl

KVK: 71131272

CONTACT

Holland Communication Group (HCG) richt zich als participatiemaatschappij op het realiseren van deelnemingen in solide Nederlandse ondernemingen in de informatie- en communicatiesector, om zo te groeien en omzet en winst te vergroten. HCG financieert beleidsmatig zonder bank. Hierdoor kennen zowel de aandelen als obligaties een sterk profiel


Privacybeleid

HOLLAND COMMUNICATION GROUP

Beleggen in HCG-obligaties

Door te beleggen in de gedekte obligaties van Holland Communication Group, investeert u in 6 in de BeNeLux gevestigde, veelbelovende en innovatieve MKB-ondernemingen in de informatie- en communicatiesector. U ontvangt een aantrekkelijk rendement tot 8,25%. Dit rendement is op jaarbasis. De gedekte obligaties van Holland Communication Group kennen een looptijd van 2 tot 7 jaar met een beoogde vroegtijdige aflossing. Voor nadere informatie over het rendement en de solide dekking van de obligaties, kunt u informatie aanvragen of telefonisch contact opnemen met onze adviseurs.

Gedekt beleggen

Met een belegging in de gedekte obligaties van Holland Communication Group, Investeert u in obligaties waarbij de focus ligt op zekerheid en dekking van uw inleg. De obligaties van Holland Communication Group kennen een solide dekking middels een aantal zekerheden. Holland Communication Group participeert gespreid, zonder bankfinanciering, in 6 innovatieve MKB-ondernemingen. Dit betekent dat Holland Communication Group geen aflossingsdruk kent, en daardoor de resultaten uit investeringen ,na voldoening van renteverplichtingen aan de participanten, als liquide reserve wordt aangehouden. Uit deze reserve worden de obligatiehouders als eerste (vervroegd) afgelost. Daarnaast zijn de gedekte obligaties van Holland Communication Group preferent op het eigen vermogen van Holland Communication Group en bezit zij een eerste pandrecht op alle aandelen in het bezit van Holland Communication Group. De obligaties kennen aanvullende zekerheden welke opgenomen zijn in de prospectus.

Een aantrekkelijk rendement uit beleggen

De gedekte obligaties van Holland Communication Group bieden u een aantrekkelijk rendement. De obligaties kennen een rendement van 7% tot 8,25%, afhankelijk van de hoogte van de nominale waarde. Het rendement wordt ieder kwartaal achteraf uitgekeerd. De gedekte obligaties van Holland Communication Group zijn rentedragend vanaf stortingsdatum. De eerste 25 inschrijvingen ontvangen eenmalig 1% extra rendement en zijn vrijgesteld van emissiekosten.

Een aantrekkelijk rendement uit beleggen

Beleggen in de obligaties van Holland Communication Group biedt u een aantrekkelijk rendement tot 8,25%, zekerheid en dekking van uw inleg. Vraag direct de informatievoorziening aan en neem contact op met onze adviseurs over de recente ontwikkelingen. Wij zijn voor u bereikbaar op telefoonnummer 085 1304 718, of u kunt ons een een email sturen op het adres info@hcg-equity.nl.  

Copyright © Holland Communication Group