Groei-Obligaties

  • Gedekt beleggen in groei obligaties
  • 7 tot 8,25% vast rendement
  • Inschrijven mogelijk al vanaf €20.000
  • Looptijd 2-7 jaar
  • Tussentijdse aflossing
  • Eerste pandrecht

De eerste 25 inschrijvers ontvangen eenmalig 1% extra rendement over het deelnamebedrag en zijn vrijgesteld van emissiekosten.

Informatie Groei-Obligaties

De coronacrisis. We kunnen het woord niet meer horen. We willen het allemaal heel graag vergeten en zo snel mogelijk weer naar ‘het oude normaal’. Ondernemers en investeerders staan te trappelen maar weten ook dat een ‘pas op de plaats’ nu toch echt het verstandigste is.

Echter, we zien juist in deze periode een enorme groei als het gaat om het gebruik van informatie- en communicatiemiddelen. We skypen, zoomen en teamen ons suf en ook na de crisis zal deze manier van zakelijk communiceren ongetwijfeld meer regel dan uitzondering worden. We hebben er met z’n allen aan geroken en nu willen we meer! We willen overal en altijd kunnen werken, shoppen en communiceren. Tevens zullen hierin de kwaliteitseisen stijgen, zoals valt te denken aan verbeterde beeld- en geluidskwaliteit van camera’s in computers, laptops en smartphones, maar ook aan het combineren van kennis waardoor alle belangrijke vormen van communicatie-uitingen, datavergaring en mediaproductie samenkomen.

Investeren in informatie- en communicatiebedrijven lijkt dus juist nu een slimme keuze. Een mogelijkheid is om dit niet op de beurs te doen maar via een fonds van Holland Communication Group (HCG). Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de nationale en internationale media- en informatiesector en worden in het hele proces bijgestaan door een ervaren participatiemaatschappij met expertise in analyse van de markt.

De obligaties bieden jou als belegger een verwacht rendement van 7 – 8,25 procent, waarbij HCG beoogt om vanaf het tweede jaar tussentijds te gaan aflossen. Deelnemen is mogelijk vanaf 20.000 euro. Doordat bankfinanciering wordt uitgesloten, kan er defensiever worden geopereerd dan alternatieven op de markt en dankzij een hoge dekkingsgraad wordt de positie van de obligatiehouder automatisch versterkt. Loop geen onnodig risico. Lees de financiële bijsluiter.